Er kunnen twee redenen zijn voor u om schilderwerk uit te laten voeren. Kiest u voor binnenhuis schilderwerk, of schilderwerk rondom uw woning?

De eerste en de meest belangrijke reden is Bescherming. Wij als schilders weten maar al te goed dat het meer dan noodzakelijk is om het buitenschilderwerk goed te onderhouden.

De invloeden van weer en wind maar ook van bijvoorbeeld luchtvervuiling hebben ons veel geleerd over het degelijk beschermen van het kwetsbare houtwerk van ramen, deuren en kozijnen.

Het onderhoud aan uw huis is bij ons in goede handen, zowel technisch als esthetisch. Wij werken met de beste materialen en nieuwste technieken om uw woning uiteindelijk tot een waar pronkstuk te maken.

Een andere reden om ervoor de kiezen tot schilderwerk over te gaan is Verfraaiing.

Iedereen is wel eens toe aan een nieuwe uitstraling binnenshuis. Dit kunnen bijvoorbeeld andere kleuren zijn, kozijnen of deuren voorzien van een hoogglanslak of toch de keuze maken voor een subtielere satijn (satin) uitstraling.

Er zijn voldoende redenen te bedenken om voor verfraaiing te kiezen. Swertz Schilderwerken kunt u hierbij helpen door middel van het juiste kleuradvies.

Omdat Swertz Schilderwerken staat ‘for the finishing touch,’  hanteren wij alleen de verfkwast! Alle deuren, kozijnen etc. worden netjes met de kwast geschilderd. Hierdoor wordt er meer laagdikte aangebracht. Door de subtiele kwaststrepen die in het werk voortvloeien, zorgt ‘het handwerk’ voor een esthetisch geheel.