Een technisch advies of een kleuradvies door en professionele schilder? Wij bij Swertz Schilderwerken geven een passend advies op maat!

Zodra u de keuze maakt om een schilder in te huren voor het schilderen van uw woning, vraagt u altijd om een passende offerte.

Maar wat niet iedere schilder doet maar zeker een must is, is een goed advies geven over het desbetreffende object. Wij bij Swertz Schilderwerken geven altijd een passend advies mee aan de opdrachtgever. Hierbij kunt u denken aan kleine details zoals welk product er het beste gebruikt kan worden voor de desbetreffende ondergrond.

Gaat u voor een afsluitend product of toch voor een vocht regulerend systeem dat kan ademen? En waarom kiest u hiervoor? Wat is de zonkant, en welke gevel heeft het meeste last van de weersinvloeden? Wij kijken verder dan de toplaag! Hierdoor hebt u altijd een advies op maat wat garant staat voor jarenlange kwaliteit.

Dit zijn allemaal vaardigheden waar een professional aan moet voldoen. Dit is de vakkennis die wij door de jaren heen hebben ontwikkeld en delen dit ook graag met onze opdrachtgevers. En ook wij twijfelen wel is over een bepaalde ondergrond, zodra wij niet 100% zeker weten wat voor ondergrond het is, of wat er aan de ondergrond mankeert laten wij dit uitbesteden aan derden. Zij maken dan voor ons een expertise van de ondergrond en aan de hand daarvan maken zij een technisch rapport. Wij kunnen hierop schakelen en zo het beste advies geven aan de opdrachtgever.

Naast onze technische adviezen bieden wij ook diverse kleuradviezen aan. Vind U het moeilijk om de nieuwe verfkleuren voor Uw huis te kiezen? Wij maken voor u een passend advies op maat.

Hierbij kunnen wij twee dingen doen;

Binnenshuis
Tijdens een visuele inspectie binnenshuis, kijken wij naar de inrichting van het huis en bespreken we de voorkeuren van de opdrachtgever. Wilt u de ruimte groter doen lijken, gaat de voorkeur uit naar koele of warme tinten of moet de ruimte juist gezelliger worden? Bij dit soort vragen kunnen wij U adviseren.

Buitenshuis
Bij een visuele inspectie buitenshuis is het vooral belangrijk te kijken naar de uitstraling van de woning en de woonomgeving. Wat voor kleur steen heeft de woning? Is er in de omgeving veel groen te bekennen, of juist helemaal niet? En welke kleuren worden er gebruikt op de omliggende woningen? Dit zijn een aantal punten waar rekening mee gehouden moet worden bij het kiezen van een juiste kleur.

 

Software
Naast een visuele inspectie, maken wij ook gebruik van een kleurenadvies software. Wij kunnen een foto maken van uw buitengevel en deze volledig voorzien van andere kleuren, door middel van een kleurenadvies software. Hierbij kunt u denken aan de kozijnen, deuren, ramen, buitengevel etc.

Op deze wijze kunt u vooraf beoordelen of de door u gekozen kleur bij uw woning past. Dit is natuurlijk niet alleen mogelijk voor buitengevel, ook binnenshuis kan deze werkwijze worden ingezet.